Expansionskärl

Tryckhållning av Värme- & kylsystem
Driftec tillverkar, levererar och/eller installerar kompletta öppna expansionskärl för värme- och kylsystem. Expansionskärlen är utrustade med elektronisk regulator som med tryckgivare, pump och magnetventil säkerställer korrekt statiskt drifttryck i anslutet system. Då expansionskärlen är tillverkade av rostfritt stål kan de betjäna system med extra höga temperaturer utan problem.

Vi utför givetvis service på vårt egna fabrikat men felsöker även andra förekommande fabrikat av tryckhållningsutrustningar och föreslår lämplig åtgärd för att återställa funktion.
​​​​​​​
Våra rostfria expansionskärl tillverkas i första hand efter beställning. Fråga oss gärna om du önskar hjälp med dimensionering eller offert. Vi finns alltid tillgängliga för att ta fram ett förslag som passar dina behov eller om du bara vill komma över på en god kopp kaffe.

​​​​​​​Tips! Är du ute efter ett snabbt och billigt alternativ till expansionskärl, men med samma intelligenta styrning och framförallt samma familjära högkvalitativa support?

Kika in vårt dotterbolag